Infoisinfo Nederland

Autorijschool Smids
Auto in Harkema

www.rijschoolsmids.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0512 361 41?

Adres

Pauloane 16. P.C. 9281RX, Harkema, Friesland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Autorijschool Smids

Computer in Harkema, Auto Onderdelen in Harkema, Rijschool in Harkema, Onderdelen in Harkema

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je even het rijbewijs haalt. .

Auto- en Motorrijschool Smids is dé juiste keuze! .

In de rijschool keuze laten wij natuurlijk iedereen vrij, wel willen we jou doormiddel van deze site op het hart drukken kritisch te zijn bij het kiezen van de juiste rijschool. De ene rijschool geeft veel meer ’waar voor je geld’ dan de andere. .

Rijopleiding SchakelDe rijopleiding personenauto schakel bestaat uit de 2 onderdelen; het onderdeel theorie- en het praktijkexamen. De ene rijschool biedt namelijk meer 'waar voor je geld' dan de andere. En zeker op de drukke wegen van tegenwoordig. .

Voordat je praktijkexamen kunt doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Hieronder wordt er uitgelegd wat je nodig hebt om deel te nemen aan deze examens. Hierbij is ons streven niet "even" je rijbewijs te behalen maar op een veilige, verantwoorde manier het autorijden te leren. .
Theorie-examen .

Wees kritisch bij het kiezen van een rijschool. Ook kun je hier herleiden op welke onderdelen je misschien nog beter moet studeren. Bij het theorieexamen ontvang je een uitslagformulier met daarop de score en of je geslaagd of gezakt bent. Vraag je instructeur of hij een theorieexamen voor je kan reserveren, je kunt dan ook bij je eigen rijschool een theoriecursus volgen waardoor de kans op slagen nog groter wordt. .

Met bijna 50 jaar ervaring in het geven van auto- en voorheen motorrijlessen, leert Rijschool Smids nieuwe bestuurders de vaardigheden die nodig zijn voor een veilige toekomst op de weg. Doordat in de afgelopen jaren de exameneisen behoorlijk zijn aangescherpt, is het erg belangrijk dat je als bestuurder verantwoord leert rijden. Wanneer je geslaagd bent wordt het theoriecertificaat digitaal in de computer bij het CBR opgeslagen, op het moment dat je praktijkexamen doet kan de examinator d
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Autorijschool Smids (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe